//SILENT MAJESTY//
Navi
TWITTER FACEBOOK INSTAGRAM
Pembuka Bicara. Macam Macam Adaaa ;D

Sunday, November 11, 2012 @ 8:41 AM | 0 Comment [s]

Greeting Text
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii abang, kakak, adik, mek, ayoh, pakcik, makcik, dan semuanyaa. Selamat Malam. haha sebenarnya kan saya boring nii. dah berbulan bulan tak update belog nii. dah nak runtuh dah >< nasib laa baiki kejap tadi. hikhokk. titew guna belogskin jee. tak pandai nak buat sendiri *ayat bajet* haha. ek, awak semua amacam cuti? best takk? *baru je start cuti dah tanya -.-

haha, ekk bulan OKTOBER dah lepas dah kann? rindu saat saat ituu. tahun depan tak tahu laa sempat lagi ke tak sambut lagi. this is my birthday. so far happy laa birthday tahun ni :D banyak laa jugak dapat hadiah dari parents, besties saya Tirah and Tikah,and my lovely two beautiful girls. Tyrah and Qilott. jyeayy. saya happy dpt kenal diorang. awlays happy yowwww. diaorang pegi kelas saya pagi tuu semata-meta nak bagi hadiah. sumpah tak terfikir langsung diaorang nak kasi gift tu kat saya. :') happy you! thanks yooww adik-adikku. LoveYouMore :* kiss sikit. ni hadiah yang saya dapat ><


and bulan tuu jugak saya exam. hmmmmmm. manyak susah maa. first time exam ikut format SPM sebenar. banyakk ter soalan. satu satu subjek dua tiga paper. and start tahun nii batch kami jawab format baru. Sejarah kertas tiga babe. boleh tengok buku teks. happy ni. tapi susah laaa jugak. *tak sabarr nak tahu result laa* haha. so far aku happy sangat sebab kertas satu fizik aku dapat 37/50. hahahaha. happy niii ^^ and kertas lain tak tahu lagi. hmm. harap harap tinggi laa. Aminn! 

meeeeeeeeeee. *kenyit mata*


and skarang ni jugak senior senior kita exam kan? SPM tuu wehh. fuhhh tahun depan aku pulak. sooooooooo nervous wehh --' ilmu tak cukup lagi ni nak jawab exam tahun depan. susah pulak tuu. ughh. thinks positive pykaa. you can do it. jyeayyyy! haha. for abang abang and kakak kakak tuu. good luckk. all the best. hope dapat straight A's for you, and all. i'm also proud with you. hihi. if you get more A i want to get more than you. take thissssssss! *ohmyenglish* InsyaAllah. i will try :') and tahun depan diaorang dah tak jadi pelajar sekolah. mesti sedih kan kena berpisah setelah 5 tahun bersama. ughh. tak nak ia berlaku tahun depan boleh? sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :"( kenangan bersama, makan minum bersama, belajar bersama, pergi makmal bersama, kena marah bersama. hmmmm. akan merindui saat itu. *macam aku pulak yang nak berpisah tahun ni*

okayy, dah letih typinggg. dua hari sebelum cuti sekolah, saya and the geng tolong cikgu cop buku tekss. best la jugak dari duduk dalam kelas tuu >< hikhokk. luangkan saat saat akhir dgn besties sebelum cuti. baguss kan. haha. okay, laaa. hope awak yang cantik lagi menawan happy berholiday. *titew duduk rumah jee, ayah titew sambung belajar. puiiii. bajet* haha
-kamera tak semahal awak. tersalah setting jadi la macam ni -.-' huh-

my ohsem friend

always bergambar dimana-mana

takut tak? takut tak? haha

boys kelas akuu -.-

kat bilik spbt

makmal biologi ><

kawan saya yang paling berani :D

SELAMAT MALAM AWAK. AKAN MERINDUI KAMU <3






Older Post | Newer Post
The Majesty

Assalamualaikum and hai. Welcome to my sweet blog. (copy blogskin je) haha. Malay girl here. Sweet 18 next year. Be nice here princess
Ya Allah aku mohon kepadamu agar Nur Syafiqah Hishan mendapat result SPM yang cemerlang yang boleh mengembirakan kedua dua ibu bapanya, Aminn


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!

<


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edit : Nurul Nabila
Re-Edited/Le'Owner : Nur Syafiqah

Best View at GOOGLE CHROME!